De ORTGIESS GROUP bestaat uit:

 • Fijn-Las- en Montagebedrijf H. Ortgiess B.V.
 • H. Ortgiess Offshore Division Uitzend- en Detacheringsbureau BV

De Ortgiess Group waarvan Fijn-Las- en Montagebedrijf H. Ortgiess B.V. deel uit maakt, is meer dan 27 jaar toonaangevend in het ter beschikking stellen van kader en technisch personeel in de diverse sectoren. Fijn-Las- en Montagebedrijf H. Ortgiess B.V. heeft de beschikking over een groot aantal technisch opgeleide personeelsleden, die volledig gecertificeerd zijn voor o.a.

 • VVA
 • VVA Vol
 • Perslucht
 • V.V.L
 • Torque & Tensioning
 • GRE certificaten
 • Heftrukchauffeur
 • Hoogwerker
 • NEN 3140
 • Atex 137
 • etc.

H.Ortgiess Offshore Uitzend- en Detacheringsburo is gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van kader en technisch personeel zoals afdeling WTB (werktuigbouw) : Supervisors, Voorman, Lassers, Torque & Tensioning , Fitters met of zonder perslucht , Bankwerkers , montagemedewerkers, zowel On/Offshore .
en de afdeling E / I (elektro/instrumentatie) : Supervisors, Voorman, Elektromonteurs,Datamonteurs, Cad-Tekenaars, Engineers,Inbedrijfsteller, Commissing, zowel On/Offshore.

De ORTGIESS GROUP waarvan Fijn-Las- en Montagebedrijf H. Ortgiess B.V. deel uit maakt, en is dit jaar ruim 27 jaar toonaangevend in het ter beschikking stellen van kader en technisch personeel in de diverse sectoren. Fijn-Las- en Montagebedrijf H. Ortgiess B.V. heeft de beschikking over een groot aantal technisch opgeleide personeelsleden, die volledig gecertificeerd zijn voor o.a. VVA basis en VVA vol / V.V.L / perslucht / Heftrukchauffeur / Hoogwerker etc. Fijn-Las- en Montagebedrijf H. Ortgiess B.V. is al jaren werkzaam bij alle grote multinationals in de petro- en chemische industrie en utiliteit waaronder: Shell, Esso, KPE, Nerefco, Huntsman, etc. Voor de overige werkzaamheden werken wij nog voor een groot aantal grote ondernemingen waaronder o.a. Mourik Services, Cofely Mechanical, Cofely Industrie Service, Croon M&O, Unica , Verkerk ,Grootint,Bakker sliedrecht ,Spie Controlec, Grootint GRP, Alstom ,Volker , Randridge, van Schijndel etc. Door de grote flexibiliteit van de werknemers zijn wij in staat om bij calamiteiten in de avond- of nachturen snel en adequaat de problemen op te lossen. Werkzaamheden in een geheel andere sector voeren wij uit voor Meyn Machinefabriek uit Oostzaan. Over de gehele wereld monteren wij voor hun volledig ge-automatiseerde slachtlijnen en koeltorens. Voor Aweta uit Nootdorp verricht ons personeel ook soortgelijke werkzaamheden, maar dan voor de groenten-, fruit- en bloemen industrie.Voor Vialis zijn we momenteel bezig met de sluizen in Willemstad en Stellendam zelfs dat doen we met onze mensen zowel E/I en WTB .

H.Ortgiess Offshore Uitzend- en Detacheringsburo:

H.Ortgiess Offshore Uitzend- en Detacheringsburo is gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van kader en technisch personeel zoals Supervisors, Engineers, Voorman, Lassers, Fitters, Bankwerkers, Elektromonteurs,  Inbedrijfstellers E/I , Auto CAD tekenaar , Instrumentatie Engineer , Electrical Engineer etc.Al deze mensen zijn volledig gecertificeerd voor de onshore / offshore, perslucht,  VVL , torc en tensioning,NEN 3140 en Atex 137 . Voor deze sector is er voor dit en volgend jaar nog veel werk en wat er daarna komt is nog afwachten welke inversteringen er gedaan zullen worden en hoe de economische toestand zich ontwikkeld. Daarbij is vooral van belang dat de lasten verminderd worden en de tarieven aangepast gaan worden, daar deze onder druk van de oliemaatschappijen zijn achter gebleven. De diverse maatschappijen waar wij voor werken zijn vooral de NAM,Taqa, Multi Metaal, Total, Stork AJS, Imtech AJS , Onstream, Imtech ,Cofely , Stork , Fabricom , Croon M&O , FMJ , Alstom ,Vialis , Pietersen te Vlaardingen etc.

0180-411822
MAIL NU

BENT U OOK OP ZOEK NAAR TECHNISCH PERSONEEL?

NEEM DAN NU CONTACT OP MET ONS