VCU Certificering

Het Veiligheidsbeheerssysteem H. Ortgiess Technisch Uitzendbureau & H. Ortgiess Offshore Division voldoet aan de nieuwe richtlijnen VCU 2011/05

Ridderkerk – De directie van H. Ortgiess Technisch Uitzendbureau & H. Ortgiess Offshore Division koos er in 1994  voor om haar veiligheidsbeheerssysteem te laten certificeren volgens de toenmalige VCA norm om zodoende de veiligheid & gezondheid van haar (project)medewerkers te borgen.

Na een lange reeks zijn we in mei 2013 opnieuw VCU gecertificeerd conform de norm 2011/05 . H. Ortgiess  b.v. werkt voortdurend  aan de verbetering van het managementsysteem en ook in de bedrijfsvoering is er periodiek aandacht voor de processen die betrekking hebben op Veiligheid & Gezondheid.

Naast een aantal aanpassingen is er één zeer belangrijk verschil met de voorgaande VCU versie 2007/04: het schema valt weer onder de accreditatie van de Raad voor Accreditatie. Zodoende ontvingen Willem Wagenaar en Richard van de Wijngaart, van H. Ortgiess b.v. twee dagen lang een auditor van het Nederlands Certificatie Instituut met een positief resultaat.

H. Ortgiess b.v.  is zeer verheugd met de positieve uitslag en is er trots op om de nieuwe norm te hebben behaald.