Detacheren

Detachering wil zeggen dat u bij de Ortgiess Group personeel inleent op basis van een van te voren afgesproken periode. Zo heeft u niet te maken met vaak langdurige werving & selectie trajecten. Ortgiess Group is formeel de werkgever van het door u ingehuurde personeel en sluit met hen een arbeidsovereenkomst. U sluit alleen een overeenkomst van opdracht met de Ortgiess Group, maar u behoudt de zeggenschap over de werknemer. De Ortgiess group neemt als formeel werkgever de werkgeversrisico’s op zich bij ziekte en ontslag.

Zowel met u als met Ortgiess Group wordt met de werknemer overlegd over het opnemen van vakantie of verlof. Ook op het gebied van veiligheid blijft zowel uw organisatie als Ortgiess Group verantwoordelijk. Zo is er de zekerheid dat alles goed wordt geregeld.

Ons personeel beschikt over de ervaring en opleiding die voor uw bedrijf van belang is en kan zorgen voor een frisse wind in uw organisatie. Met detachering kunt u snel schakelen wanneer het gaat om vervanging bij  ziekte, maar ook bestaat er de mogelijkheid voor een verlengde proeftijd of gewoon ondersteuning bij drukte. U kunt na de detacheringperiode besluiten met elkaar verder te gaan of juist niet.