Instrumentatiefitter

Instrumentatiefitter regio Europoort

De Ortgiess Group zoek per direct  naar offshore Instrumentatiefitter met relevante ervaring. Bekijk de vacature en solliciteer direct.
Als instrumentatiefitter ben je in staat zelfstandig vanaf een tekening instrumentatie leidingwerk te fitten en af te monteren middels knelkoppelingen.

Functieomschrijving:
Het buigen van diverse soorten rvs tubing / luchtleidingen (pneuatiek) (6 mm, 10mm, 12 mm, 1/4, 1/2 met verschillende wanddiktes) m.b.v. buigijzers.

Zelfstandig inmeten van rvs tubing daarbij rekening houdend met de geldende normen voor olie- en gasindustrie.
Componenten zowel naar eigen inzicht als vanaf tekening aansluiten.

Functie-eisen:

  • Je hebt minimaal een technische opleiding op LBO niveau
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als instrumentatiefitter
  • Je bent in het bezit van een geldig certificaat Basisveiligheid VCA en een Swagelok of Gyrolok certificaat.
  • Flexibel werktijden

De Ortgiess Group:
De Ortgiess Group is al meer dan 27 jaar gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van kader en technisch personeel voor onshore en voor offshore projecten in binnen- en buitenland. Denk aan bijvoorbeeld Supervisors, Engineers, Voormannen, Lassers, Fitters, Elektromonteurs, Inbedrijfstellers E/I  etc.  De Ortiess Group is lid van de NBBU en is VCU en NEN4400-1 gecertificeerd.Wij bieden een marktconform salaris, met offshore toeslag. Ook behoren opleidingen, trainingen en een auto van de zaak tot de mogelijkheden. Maar vooral is de Ortgiess Group een loyale en sociale werkgever, zij biedt – ook in deze moeilijke tijden – veel continuïteit in de aanbod van werk. Interesse? Neem contact met ons op: 0180-411822 of info@ortgiess.nl – bezoek onze website www.ortgiess.nl